H εταιρεία mendor  Τσίντζηρας Στέργιος δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1999 στο χώρο της διακόσμησης. Έχει επιτύχει να καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου της χονδρικής πώλησης κουρτινών συνδυάζοντας την παραδοσιακή της στρατηγική με νέες φιλόδοξες ιδέες και επενδύσεις. Επενδύουμε ολοένα σε καινοτόμα προϊόντα ,υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη θέση της εξυπηρέτησης του πελάτη -συνεργάτη μας .

 

Το μανιφέστο μας είναι : 

Εγγύηση στην ποιότητα

Προσιτή πολυτέλεια

Άμεση εξυπηρέτηση

Γνώση και σεβασμό στον πελάτη

 

 Ειδικευόμαστε στο χονδρικό εμπόριο υφασμάτων κουρτινών και εισάγουμε υφάσματα κουρτινών ,διακόσμησης και επιπλώσεων , ταπετσαρίες τοίχου, λευκά είδη και χειροποίητα αξεσουάρ διακόσμησης .

 

Ειδικότερα τα προϊόντα μας είναι :

Κουρτίνες λεπτές διάφανες τύπου γάζας και οργαντίνας.

Κουρτίνες διακοσμητικές τύπου ταφτά ,ψάθας, βελούδου κτλ

Κουρτίνες σκίασης , blackout και dimout

Υφάσματα επιπλώσεων

Οutdoor υφάσματα επίπλων υψηλών προδιαγραφών

Υφάσματα τραπεζομάντηλων ,σεντονιών και επαγγελματικού εξοπλισμού

Έτοιμα κουβερλί, runner, μαξιλάρια διακοσμητικά

Αξεσουάρ διακόσμησης κουρτινών 

Ταπετσαρίες τοίχου 

Λευκά είδη και πρώτες ύλες για παραγωγή custom made προϊόντων 

Όλα τα παραπάνω μπορούν να προσφερθούν και βραδύκαυστα με πιστοποίηση.

 

 Η έδρα της mendor είναι στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς όπου στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται οι αποθήκες και το showroom.

Η τεχνογνωσία του αντικειμένου μας ωθεί στο να παρακολουθούμε στενά τις διεθνείς τάσεις της μόδας και να δημιουργούμε καλαίσθητες μοντέρνες συλλογές ιδιαίτερων υφασμάτων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Τα υφάσματα παράγονται από αξιόλογους οίκους του εξωτερικού κατόπιν οδηγιών και σχεδίων που πολλές φορές σχεδιάζει το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας και βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα.

Η παρουσίαση των υφασμάτων γίνεται μέσω δειγματολογίων, τα οποία κατασκευάζουμε εμείς με ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι σωστά ομαδοποιημένα και κομποζαρισμένα. Η συλλογή εμπλουτίζεται τακτικά με νέα δειγματολόγια. Η γκάμα των οδηγών μας εκτείνεται σε όλο το φάσμα των ποιοτήτων, με γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών ενός  εσωτερικού χώρου οικιακού ή επαγγελματικού.

 Η συλλογή είναι διαθέσιμη μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος μας είναι η διάθεση μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων, η οποία θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, ενώ παράλληλα θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή.

Η mendor δραστηριοποιείτε επίσης στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού με εξιδεικευμένο τμήμα έμπειρο και εκπαιδευμένο το οποίο είναι σε θέση να σας προσφέρει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης με εγγυημένη υπευθυνότητα και συνέπεια ώστε να υλοποιηθεί κάθε μεγάλο και καλαίσθητο έργο σας. Έχουμε την δυνατότητα να εξοπλίσουμε  πλήρως οποιαδήποτε τουριστική μονάδα όπως και κατοικίες , καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία & πλοία καλύπτοντας τις ανάγκες για όλους τους χώρους όσον αφορά το ύφασμα και τα παρελκόμενα του .

Η δυναμική θέση που κατέχουμε στην αγορά αυτά τα χρόνια οφείλεται στην φιλοσοφία της εταιρείας για την σταθερή ποιότητα ,τις λογικές τιμές ,την άμεση εξυπηρέτηση και τις συνεχώς ανανεωμένες μας συλλογές .

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.